Seniori bez šansi u Samoboru, ostali polovično

Gostovanje u Samoboru kroz protekle je godine preraslo u jedan od “highlighta” sezone, kako za igrače, tako za navijače. U zadnja 2 posjeta gradu kremšnita i fašnika, upisali smo 2, sada već kultne pobjede. S optimizmom smo i ovaj put otišli prema krajnjem zapadu Zagrebačke županije, ali vratili smo se praznih ruku. Uvjerljiva i zaslužena pobjeda domaćina, 74-54. Sve će o utakmici reći podatak da je konačan rezultat i dobar, obzirom na 49-18 na poluvremenu. Jednostavno, bila je to jedna od utakmica za zaborav i ostaje nam samo čestitati domaćinima. Alibi su svakako ozljede Tušeka, Mišića i Babića kojeg očito čeka dulje izbivanje.

Rezultati i tablica:

Uspješnija je bila druga momčad, ovaj put samo s juniorima. Dečki su nadvisili Novsku 81-78. Najbolji kod naših Ivan Dino Bežovan s 24 koša.


Juniori su imali priliku “osvetiti” seniore protiv Samobora, no, kao i seniori dan prije, naletjeli su na vrućeg Nikolu Radulovića koji je natrpao naš koš s čak 52 poena u pobjedi gostiju 95-101! Jabuka očito ne pada daleko od stabla! Tadija Franjić najbolji Svetac s 30 poena.

Kadeti su imali dobrih razdoblja protiv Cedevite Junior, no na koncu ipak VItamini slave 91-67. Petar Marković 20 poena kod Sesveta.

Konačno, U-13 nastavlja niz nepobjedivosti! Na krilima Patrika Husića (36 poena) pao je Sisak 66-71.