Prekid zbog kiše u Jelkovcu, mlađi polovično

Subota 16.11. sigurno će biti upisana u almanahe hrvatske košarke po raritetnom događaju – prekidu utakmice zbog kiše! Ne pamtimo davna vremena kad se igralo vani na Tuškancu, ali u novije doba zasigurno se ne pamti prekid ligaške utakmice zbog prokišnavanja dvorane! Baš se to dogodilo na utakmici Sesveta i Rudeša u SD Jelkovec. Dvorana sagrađena 2017. godine prokišnjava od samog početka i obilna kiša u subotu uzrokovala je probleme u odigravanju utakmice. Prvo je poluvrijeme nekako privedeno kraju, a onda su treneri, suci i delegat razumno zaključili da nema smisla nastaviti igrati na klizalištu i riskirati ozljede. Nastavak će biti odigran 03.12.2019. s početkom u 20.15, a odgovornima u nadležnim gradskim službama prepuštamo da se zamisle nad ovom problematikom! Utakmica je prekinuta pri rezultatu 36-39. Igralo se tvrdo i nervozno i u nastavku se nadamo boljoj košarci i, naravno, pobjedi! U ostalim utakmicama bilo je zanimljivo i napeto. Jazine su i dalje neporažene, dok je Samobor bez Žorića uvjerljivo poražen u Puli.

Druga momčad, pojačana seniorskim trojcem Krajačić (22), Filić (19) i Ojdanić (19), pobijedila je dotad neporaženu Dugu Resu 83-70. Naši dečki, koji igraju van konkurencije, sad su na omjeru 2-3.

Kadeti su ugostili Cibonu i odigrali vrlo dobru partiju. Konačnih 52-72 posljedica je treće četvrtine koju su gosti dobili 12-28. Preostale 3 naši su dečki bili u egalu, predvođeni Rokom Maškovićem s 18 i Lukom Žgelom sa 17 poena. Rezultati i tablica:

U-13 selekcija bila je uvjerljiva u Petrinji kod G.P.-a i slavila 76-30, dok je U-12 selekcija ubilježila 2 uvjerljiva poraza i to od Cedevite Junior i Rudeša. U najmlađim uzrastima, ovako velike oscilacije ne trebaju čuditi!